ch wolves logoקבוצת Copenhagen Wolves נקנסת השבוע על ידי Riot בסכום של 3,000 דולר לאחר שנמצא כי חלק מהשחקנים שלהם משחקים ללא חוזה בתוקף.

 

Riot מקפידים להיות מעורבים בהיבטים שונים שמעבר לפיתוח המשחק עצמו כמו פיתוח הקהילה וכלים לאיטראקציה ושמירה על רמת התנהגות נאותה במשחק, תמיכה בטורנירים קטנים כגדולים וגם, בין היתר הקפדה על כללים מסויימים בהתנהלות של קבוצות ושחקנים ברמה המקצועית.

כעת מודיעים ב - Riot כי הם החליטו לקנוס את קבוצת Copenhagen Wolves בסך 3,000 דולר בשל העובדה שהשחקנים קארים Airwaks בנגליה וד'ואי YoungBuck סטלטנפול שיחקו בקבוצה ללא חוזה בתוקף.

מנהל הקבוצה מסר ל - Riot כי הדברים אכן נכונים אך הציג הוכחות לכך שהקבוצה בכל זאת קיימה את כל ההתחייבויות שלה כלפי השחקנים.

ב - Riot החליטו כי הדבר בכל זאת מהווה סיכון כלכלי ומקצועי עבור השחקנים וכתבה בהחלטה בנוגע לקנס כי: "קיום חוזה בתוקף הוא דבר המגן על השחקנים ועל הקבוצה כאחד וזה נושא שאסור שיוזנח על ידי בעלי הקבוצות".

ההחלטה לקנוס את הקבוצה בסך של 3,000 דולר באה לאחר שגם באוקטובר 2014 הופיעו 2 משחקני הקבוצה ב - LCS ללא חוזה בתוקף. הקנס שניתן לקבוצה אז עמד על סך של 1,000 דולר.

על מנת להגיב עליך להיות רשום באתר.