רק יומיים לאחר העדכון הקודם יוצא כבר עדכון חדש שעוסק בעיקרו בשני מאפיינים עיקריים - קישוריות האינטרנט של המשחק ורימוני העשן, אך גם המשך שינויים בנושא ההתכופפות של השחקן והבאגים בו.
צוות הפיתוח דואג הפעם לא מעט לנושא אפשרות הקישור לשרתי המשחק באינטרנט בעל קצב גבוה כאשר כעת יש אפשרות להגדיל את הערוץ הפתוח מול השרתים (Network Channel Bandwide Rate) לערך 196608 (לבעלי אינטרנט של עד 1.5Mbps) ול - 786432 (לחיבור של עד 6Mbps).
בנוסף ממשיכים ב - Valve לטפל בנושא רימוני העשן והמולוטוב עם השינויים הבאים:
- בעת זריקת רימון עשן לכיוון בקבוק תבערה בוער, לא יהיה יותר עיכוב של חצי שניה עד שרימון העשן יכבה את האש.
- רימון עשן הפוגע במשטח לפני הנחיתה שלו ולא נוחת ישירות על האש לא יכבה אותה.
- רימון עשן עדיין יכבה אש הנמצאית מעבר למכשול כלשהו כל עוד העשן מגיע מעבר למכשול עצמו.
בעדכון האחרון טופל נושא ההתכופפות של השחקן וניצול באגים שונים בצורות שונות כמו התככופפות רצופה ומהירה (Crouch Spam) ועוד. כעת מטופלים שני נושאים נוספים:
- טיפול בבאג שבו שחקנים יכלו, בעזרת התכופפות כפולה רציפה בעת קפיצה באויר, להגיע לגבהים יותר מאשר היו אמורים להגיע.
- טיפול בבאג בו לעיתים שחקן היה נשאר במצב מכופף גם בעת קפיצה באויר.
לרשימת השינויים המלאה לחצו כאן.
תגובות
כמו clash royle שהפך למשחק מס1 באפסטור וגוגל פליי
האתר שלנו מאז ומתמיד התעסק בתחום הספורט האלקטרוני ולא בכל משחק מקוון או בגיימינג כולו.
גם אם הייתי רוצה, אין לי ידע (לא משחק במשחק הזה) ולא את הזמן לכתוב על כל משחק שמצליח