
הקיץ הגיע ומועדון הגיימינג Game-Freak הודיע על תחילת של סדרת לאנים ל - 8 קבוצות. כעת אנו מתבשרים כי החופש הגדול ייסגר בלאן מרכזי שיהווה גם אליפות ישראל.
בלאן ייערך טורניר ל - 16 קבוצות במשחק CS1.6 אך יהיה פתוח לקבוצות שיעלו לאחר המוקדמות. במהלך החודש הקרוב ייערכו מוקדמות במועדון הגיימינג בכפר סבא וזאת על מנת לוודא כי לטורניר תגענה הקבוצות הרציניות ביותר ששחקניהם יילחמו על המקום שלהם בלאן הגדול של הקיץ.
כמו כן ייערכו במסגרת האירוע משחקי מוקדמות אליפות העולם ב - FIFA ו - SC2 שהמנצחים בהם ייזכו לטוס לאליפות העולם שתערך לקראת סוף השנה בדרום קוריאה.
הלאן מתאפשר באמצעות המממן הראשי (ספונסר) RSM מחשבים ובתמיכה מלאה של עיריית הוד השרון, אשר כבר נתנה את תמיכתה בשנה שעברה.
הלאן ייערך בתאריך 30/8/2011 במתחם הספורט "עתידים" באדיבות עיריית הוד השרון.
הודעה רשמית מהנהלת Game-Freak טרם נמסרה או פורסמה ונפרסם כזאת בהמשך כאשר היא תצא.
תגובות
אני זוכר שהלאן נגמר רק בשעה 2חחח
אתה יודע איזה פרסים יש?
כן ניצן פתח כתבה באתר של vGames
3,500 סך הכל פרסים וציוד :|
אני חושב שהוא צריך להגדיל את הפרסים לפחות ל 6,000
מתוך ההודעה של ניצן:
"סך הפרסים לטורניר ה-CS יעמוד על כ-3,500 ש"ח במזומן ועוד פרסים חומריים בשווי אלפי שקלים, וההשתתפות תהיה לחלוטין בחינם!! תוסיפו לזה את הפרסים שיהיו בתחרויות במועדון, שבכל טורניר יש כ-1,000 ש"ח פרסים ויהיו כ-8 טורנירים כאלה לפחות..."
מצטט prkn:
תבדיל בין עמותה ללא למטרות רווח לבין גיים פריק שזה עסק כלכלי.
ואני גם חושב שצריך לארגן לאנים במרכז שיהיה הוגן גם לדרום וגם לצפון D:
חצי נכון - 3500 ל3 המקומות הראשונים. בטח 1500, 1000 ו 500...